Jdi na obsah Jdi na menu
 


The 4400

Obrazek The  4400

Od 40. let 20. století až po nedávnou minulost jsou záhadně unášeni lidé. Spoustu lidí. 4400 lidí. Jednoho dne se pod záštitou padajícího meteoritu všech 4400 lidí vrátí zpět na Zem. Do současnosti. Nikdo z nich však nezestárl ani o den a nikdo z nich si na nic nevzpomíná. Jakoby ty roky přeskočily.

Všech 4400 unesených je ale obdarováno záhadnými vlastnostmi. Někdo umí léčit dotekem ruky, někdo má neuvěřitelnou sílu, jedna málá unesená má dokonce schopnost vidět do budoucnosti a předvídat co se stane. Jak se se všemi těmito věcmi dokáží vyrovnat? Budou se schopni zařadit zpět do normálního života? A kdo jsou vlastně únosci? To vše se dozvíte v tomto skvělém seriálu...

vše zvuk  CZ

ON LINE VIDEO  The 4400 1x01

.....................................................................................................................

 

.....................................................................................................................

1x01 , 02 - The Return - Návrat (1. část) (2. část)
K Zemi letí domnělá kometa, která ovšem nereaguje na žádné střely, které jsou na ni vyslány. Vypadá jako světelná koule a když se přiblíží k Zemi, zůstane se nad ní chvíli vznášet. Potom exploduje a zanechá po sobě 4400 lidí – muže, ženy i děti všech věkových kategorií. Všechno to jsou pohřešované osoby z celého světa z období před padesáti lety až do nedávné současnosti. Nikdo z nich nezestárl ani o den od doby, co byli naposled spatřeni. Všichni jsou nejprve dáni do karantény a pak propuštěni zpět ke svým rodinám. Avšak snaha navázat na jejich přerušený život se nezdá být zcela jednoduchá. Brzy po propuštění z karantény se totiž někteří navrátilci začnou potýkat se svými novými, nevysvětlitelnými a pro některé i neovladatelnými schopnostmi. Tuto záhadu se pokoušejí rozluštit dva agenti, Tom Baldwin a Diana Skourisová.
Tom a Diana zkoumají záznamy bezpečnostních kamer, co se stalo v domě bývalého společníka pana Baileyho, který je jedním z 4400. Vidí jen, že se dům začal otřásat a veškeré sklo v domě a okolí popraskalo. Postupně zjišťují, že když se Bailey rozčílí, všechno v okolí se třese jako při zemětřesení, a vzniká silná tlaková vlna. Shawn začíná opět chodit do školy, kde má ovšem problémy s jedním spolužákem, poperou se a všichni jsou překvapeni, jak lehce ho Shawn přemohl. Stačilo se ho jen dotknou a ze spolužáka jakoby unikal život.

 

Příspěvky

The 4400 postavy

1. 10. 2012

 

The 4400 epizody

29. 1. 2010