Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ted a spol. epizody

1. Pilotní díl
Ted, vedoucí vývojového oddělení světové megakorporace, svou práci miluje. A to navzdory tomu, že občas mívá menší neshody se svou energickou, krásnou a nesmlouvavou šéfkou Veronicou. Teď například chce, aby firma vyrobila zbraň z dýně.

2. Průkopník roku
Ted se musí vrhnout do vývoje zcela nových druhů potravin. Po prvním neúspěšném výtvoru, který dokonce způsobuje slepotu, se pustí do výroby hovězího masa bez krav. Navíc odolává svodům kolegyně, která se však nehodlá vzdát.

3. V ochranných oblecích
Ted musí vzít do práce svou dcerku, které onemocněla chůva. Rose si den náležitě užívá, dokonce sama propustí jednoho ze zaměstnanců. Tedova šéfka přemýšlí o zrušení povinnosti nosit ochranné obleky, protože brzdí práci.

4. Rasistické senzory
Firma, ve které Ted pracuje, umístila v celé budově nové senzory pohybu, které reagují na světlo odražené od pokožky. Jenže černé zaměstnance senzory nezachytí, takže se nesmějí po pracovišti pohybovat. Ledaže by každému přidělili osobního bělocha.

5. Náplast
Šéfová nutí Teda, aby šel na obchodní oběd s generálem, kterého nemůže ani cítit. Lem a Phil nalepí kolegyni omylem energoplast, takže žena srší energií a bláznivými nápady.

6. Restart nutný
Ted jednoho dne zjistí, že je na jeho zaměstnanecké kartě chybné příjmení. Když zažádá o výměnu, počítač ho vymaže ze seznamu pracovníků. A nebude snadné ho tam zase vrátit.

7. Jak pozvednout morálku
Studie ukáže, že šéfová je u podřízených silně neoblíbená. Morálka pracovníků je nízká. Co udělat, aby se tento stav zlepšil?

8. Když se šéfové chtějí kamarádit
Když se šéfové chtějí kamarádit. Šéfová zatouží po kamarádství s Lindou. V jejím pojetí to znamená, že si z ní udělá vrbu, do které sype všechny špinavosti, které v životě udělala. Tedovi zase odjela dcera a on by si rád vyrazil mezi lidi.

9. Škatule, škatule
Lindě kape na stůl kyselina z biopočítače o patro výš. Než bude stroj opraven, musí se zaměstnanci přestěhovat. Linda se vnutí k Tedovi, který vůbec netuší, kam má před ní a jejím flirtováním uniknout.

10. Musíme si důvěřovat
Společnost Veridian Dynamics má být pohnána k zodpovědnosti za prodej parfému, který přitahuje sršně. Šéfka má jedinou starost: Musí vybrat obětního beránka, aby průšvih neodneslo vedení.

11. Jak se zavděčit otci?
Phil a Lem pracují na novém prostředku proti vráskám. Krém však podporuje růst bujného ochlupení. Možná však nejde jen o pár chlupů, nýbrž o rafinovanou podobu zákeřného parazita.

12. Tajný projekt
Linda začne v rámci ekologického zápalu budovat střešní zahradu. Aby vysvětlil, kam jdou peníze, vymyslí Ted imaginární projekt Jabberwocky, který se brzy stane největším šlágrem společnosti. I když nikdo netuší, oč vlastně jde.

13. Dvojí život
Phil a Lem vynaleznou program, který dokáže rozpoznávat a vyhledávat tváře. Personál společnosti se tak dozví, že šéfka žije dvojím životem.