Jdi na obsah Jdi na menu
 


Skladiště 13 postavy

Postavy a obsazení:

 

Pete Latimer

Agent tajné služby, který se nezatěžuje pravidly a poslouchá své instinkty. Mívá totiž tušení, která mu prozrazují, jestli jsou lidé dobří nebo zlí, a dokáže vycítit nebezpečí. I na těch nejkomplikovanějších situacích umí najít pozitivní stránku a nikdy ho neopouští dětinskost.

 

Eddie McClintock

Původně wrestler a asistent produkce se dostal k větším hereckým příležitostem, až když mu bylo kolem třiceti. Objevil se ve vedlejších rolích v Přátelích, Sexu ve městě, Dr. Housovi, Monkovi, Zoufalých manželkách a Kriminálce Las Vegas. 

 

 


Myka Beringová

Celým jménem Myka Ophelia Beringová. Bývalá naděje tajné služby věří v pravidla, tvrdou práci, podrobné plánování a přesné provedení. Kariéru ve skladišti si nepředstavovala, tak se zpočátku trochu vzpouzí. Postupně ale zjistí, jak je její nová mise důležitá.

 

Joanne Kellyová

Pochází z Bay d’Espoir v kanadském Newfoundlandu. Vystudovala Acadia University a její první rolí bylo v roce 2002 drama The Bay of Love and Sorrows. Mohli jsme ji vidět v seriálech Mutant X, Jeremiah, Slings and Arrows, Spiknutí nebo Castle na zabití. 

 


Arthur „Artie“ Nielsen

Speciální agent, který má už třicet let na starosti Skladiště 13. Za tu dobu nasbíral spoustu zkušeností a znalostí o artefaktech. Během komunistické éry rozšifrovával tajné sovětské dokumenty. I když nerad používá počítače, dokáže se nabourat, kamkoli potřebuje. Má tajnůstkářskou povahu a preferuje starosvětské předměty.

 

Saul Rubinek

Narodil se v roce 1948 v Německu židovským rodičům, kteří přežili holocaust a později se přestěhovali do Kanady. Už v dětství hrál v divadle a rádiu. Byl členem Stratfordského shakespearovského festivalu a později spoluzaložil divadlo Le Hibou. Od konce 70. let hraje i ve Spojených státech. Objevil se ve filmech Sladká svoboda, Wall Street nebo Nesmiřitelní. Zahrál si v mnoha televizních seriálech (Detektiv Nero Wolfe, Dokonalý podraz, Ztraceni, Hvězdná brána, Krajní meze nebo Star Trek: Nová generace). 


 

 

Leena

Majitelka hotelu v Univille, kde agenti bydlí. Dokáže číst lidskou auru a cítit životní sílu. Prohlíží artefakty, které do skladiště přijdou.

 

Genelle Williamsová

 

 

 

 

 

 

Claudia Donovanová

 

 

 

Allison Scagliottiová