Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mr Bean epizody

EPIZODA 1 – PAN BEAN

Ať už je na ZKOUŠCE, kde nezná odpověď na jedinou otázku, nebo NA PLÁŽI, kde se pokouší převléknout do plavek bez svlékání kalhot, nebo v KOSTELE, kde se zoufale snaží neusnout, pan Bean vždycky najde netušený způsob, jak vše uskutečnit.



EPIZODA 2 – NÁVRAT PANA BEANA

Pan Bean dostal svou první kreditní kartu a je rozhodnutý ji použít v OBCHODNÍM DOMĚ. Jeho návštěva luxusní RESTAURACE se nevyvíjí podle plánu, když si špatně objedná. Pak čeká pana Beana před FILMOVÝM PŘEDSTAVENÍM setkání s královnou a na takovou velkou chvíli je potřeba se pečlivě přichystat.



EPIZODA 3 – PROKLETÍ PANA BEANA

Během návštěvy PLAVECKÉ HALY uchvátí pana Beana vidina skoku ze skokanské věže. Na LAVIČCE V PARKU pan Bean prokáže svůj neskutečný důvtip při přípravě sendviče. Nakonec se ukáže, jestli je HOROROVÝ FILM nejoblíbenější formou zábavy pana Beana.



EPIZODA 4 – PAN BEAN JDE DO MĚSTA

Pan Bean si pořídil svou první TELEVIZI, ale má potíže se signálem. Do PARKU si vezme jinou novou hračku, fotoaparát Polaroid. Večer pak stráví v KLUBU PHUT a na DISKOTÉCE, kde prokáže nemalé taneční mistrovství.



EPIZODA 5 – TRABLE PANA BEANA

Pan Bean zaspal, ale díky svému nechvalně proslulému řidičskému umění se ke svému ZUBAŘI dostane včas. Na konci vyšetření by byl ale zubař raději, kdyby pan Bean schůzku nestihl. Odpoledne stráví pan Bean v parku a o svou SVAČINU se podělí s nevítaným hostem.



EPIZODA 6 – PAN BEAN ZNOVU JEDE

Pan Bean přichází na pomoc oběti SRDEČNÍHO ZÁCHVATU, avšak pro nemocného to má hrozivé důsledky. Pokus ODESLAT DOPIS končí katastrofou, ale na dovolenou pan Bean po různých malérech nakonec šťastně ODLETÍ.



EPIZODA 7 – VESELÉ VÁNOCE, PANE BEANE

Nastal čas Vánoc a nadšený pan Bean během svátků působí svůj obvyklý zmatek. Zatímco dává pojmu “nadívaný” KROCAN úplně nový význam, jeho přítelkyně Irma se těší na velmi speciální vánoční dárek...



EPIZODA 8 – PAN BEAN V POKOJI 426

Pan Bean si udělal radost víkendovým pobytem v HOTELU. Bohužel mu však v pokoji chybí jisté nezbytné vybavení. Problém vyřeší sobě vlastním způsobem, ale způsobí si další nesnáze, když se zamkne uvnitř pokoje.



EPIZODA 9 – POZOR NA DÍTĚ, PANE BEANE

Pana Beana ovládlo nadšení, že se dokázal dopravit na POUŤ, ale kvůli vlastní nerozvážnosti se musí postarat o malé dítě. Rázem stojí před zásadní otázkou, jak zajistit bezpečí dítěte a zároveň si na pouti užít pořádnou zábavu..



EPIZODA 10 – UDĚLEJ SI SÁM, PANE BEANE

Pan Bean propásne SILVESTROVSKOU půlnoc, ale nazítří narazí na výhodný VÝPRODEJ. Vymyslí tu nejneobvyklejší metodu přepravy nakoupených věcí a při kutilském ZVELEBOVÁNÍ způsobí pohromu!



EPIZODA 11 – ZPÁTKY DO ŠKOLY, PANE BEANEARY

Po sledování několika VĚDECKÝCH pokusů je pan Bean doslova nabitý energií a následná HODINA KRESLENÍ v něm vyvolá pocit pohoršení. Po lekci JUDA někdo uteče v jeho kalhotách a na parkovišti se automobil pana Beana ocitne pod mírným tlakem, což oběma přivodí trvalé následky.



EPIZODA 12 – ODPAL, PANE BEANE

Pan Bean opět přichází o kalhoty, tentokrát v PRÁDELNĚ! Odpoledne má svou první lekci BLÁZNIVÉHO GOLFU a k úspěchu v této hře je pro něj nezbytný dobrý atlas, kompas a hodně peněz na autobus.



EPIZODA 13 – DOBROU NOC, PANE BEANE

Při návštěvě NEMOCNICE dojde panu Beanovi trpělivost, ale náramně si to užije na zámku Windsor se strážcem Její Výsosti. V noci sice trpí trochu NESPAVOSTÍ, ale předvede jeden ze svých nejlepších výkonů v roli zvířete.



EPIZODA 14 – VLASY PANA BEANA Z LONDÝNA

Obvykle pan Bean návštěvy HOLIČE nenávidí, ale tentokrát si to skvěle užije. Báječně se poměje i na VESNICKÉ SLAVNOSTI, kde jeho medvídek vyhraje cenu. Na NÁDRAŽÍ pan Bean pochopí dvě věci: Uvnitř poštovního pytle je tma a do Moskvy je překvapivě daleko.