Jdi na obsah Jdi na menu
 


Epizody postavy

Matt LeBlanc - (Matt LeBlanc)

Matt LeBlanc

Matt LeBlanc hraje satirickou parodii sám sebe – egoistickou hvězdu, kterou se televizní producenti snaží uspokojit. Nevadí, že ani zdaleka není ten pravý pro roli moudrého ředitele elitní internátní školy, producenti vše upraví tak, aby mu role lépe vyhovovala. Matt je rozmazlený manipulativní adolescent, který způsobí těžkou újmu nové televizní šou, s níž se Sean a Beverly snaží prorazit v americké televizi. Kromě toho také vrazí klín do jejich až doposud šťastného manželství. Mattův bezstarostný životní styl je pro Seana velmi lákavý, ovšem Beverly ho upřímně nesnáší. Matt její ’vřelé’ city opětuje. Beverly brzy zjišťuje, že Matt LeBlanc je nebezpečný nepřítel, a že ovládá jakousi pozoruhodnou sílu, díky níž vždy zvítězí.

Beverly Lincoln - (Tamsin Greig)

Beverly Lincoln

Beverly je společně se svým manželem Seanem hrdým tvůrcem úspěšného televizního seriálu, jež získal řadu ocenění. Je šťastná a spokojená s jejich životem v Anglii a když dostanou nabídku připravit seriál pro americkou televizní stanici, téměř okamžitě jí to začne dělat starosti.  Svou milovanou šou ochraňuje jako dítě a brání ji zuby nehty před ošklivými Američany, kteří se ji zjevně snaží zničit. Matta LeBlanca nesnáší a pohrdá jím od samého počátku. Ovšem podceňuje moc a vliv, kterou hvězda Mattova formátu má a překvapivě se ocitne na straně poražených. A tak to skončí pokaždé, kdy se s ním pustí do jakéhokoli konfliktu.

Sean Lincoln - (Stephen Mangan)

Sean Lincoln

Sean je polovinou ze zlatého britského páru. Na rozdíl od své ženy je však nadšený vyhlídkou na dobrodružství v Americe – jejich milovaný seriál se má stát součástí programu americké televize. A i když se jejich americká mise promění v sérii nesnází a frustrujících hollywoodských absurdit, chytí tamní tempo a vše řeší za pochodu. Netrvá dlouho a z Matta a Seana se stanou přátelé, Sean si libuje v Mattově světě plném nablýskaných sporťáků a soukromých letů do Vegas. Ale přežije to Seanovo manželství s Beverly?

Carol Rance - (Kathleen Rose Perkins)

Carol Rance

Carol je po Mercovi v televizní síti druhá nejvyšší šéfka. Má nezáviděníhodný úkol dávat do pořádku vše, co její šéf promění v naprostý chaos. Ale narozdíl od Merca se někde uvnitř skrývá lidská bytost a díky tomu se stane Beverlinou kamarádkou a důvěrnicí.

Merc Lapidus - (John Pankow)

Merc Lapidus

Merc je prezidentem americké televizní sítě, jež koupí Lyman's Boys. Merc je velmi nebezpečné dítě. Je umíněný a vrtošivý. Každého na potkání obdaří objetím  – přátele i neznámé osoby, zcela bez rozdílu. Ovšem Merc má oči zabijáka. Brzy vyjde najevo, že nikdy neviděl ani minutu ze seriálu Seana a Beverly. Podle jeho podřízené Carol televizi příliš nesleduje. Navíc všechny jeho sliby, že v seriálu nezmení vůbec nic, se ukážou jen jako prázdné tlachání.

Morning Randolph - (Mircea Monroe)

Morning Randolph

Matt LeBlanc ji vybral pro roli staromódní lesbické knihovnice ve středním věku. Morning Randolf je však mladá a zatraceně sexy. Nebo ne? Ukáže se, že Morning pracuje v Hollywoodu celou věčnost a zjevně vůbec nestárne – což Beverly absolutně fascinuje. Sean se o ni začne zajímat též, zvlášť když mu Matt ukáže video, které zachycuje Morning při sexu, a které koluje po celém internetu.