Jdi na obsah Jdi na menu
 


Cestovatel epizody

1.

Životní láska

Dan se jednoho dne náhle ocitne v minulosti. Neví, proč a jak se to děje, ale pochopí, že jeho úkolem je zachránit něčí život. 

2.

Nebe je nám nakloněno

Dan svým výletem do minulosti tentokrát způsobí velké problémy, protože zmizí uprostřed letu. Katie se snaží vymyslet pro vyšetřovatele co nejlepší historku, zatímco Dan v minulosti na palubě jiného letadla pomáhá s porodem. 

3.

Třetí zápas

Dan opět nekontrolovaně cestuje časem, tentokrát s úkolem zabránit zemětřesení, které v minulosti ochromilo San Francisco a zabilo stovky lidí. 

4.

Rok králíka

Dan se vydává v minulosti do čínské čtvrti, kde se mladá podnikavá dívka právě seznamuje s budoucím snoubencem. Je jasné, že tentokrát se bude starat o ni. Ještě však netuší, jaký osud ji čeká. 

5.

Legenda o Dylanu McCleenovi

Dan se v minulosti setkává s mužem, který v roce 1975 unesl letadlo a pak z něj vyskočil. Jeho jméno je však falešné a nikdo nikdy nezjistil jeho skutečnou totožnost. 

6.

Bratři

Dan se v minulosti setkává se dvěma bratry. Musí změnit jejich budoucnost, jinak budou umírat lidé. V přítomnosti zase čelí podezřívání vlastního bratra. 

7.

Dvojník

Dan se zaplete do případu, ve kterém hraje hlavní roli drogový gang. S Liviinou pomocí musí v minulosti ochránit sám sebe. Jen tak může zachránit svou budoucnost. 

8.

Winterland

Dan musí v minulosti zachránit ženu, která se dala na špatnou cestu. Zároveň zjišťuje šokující skutečnost o Livii. 

9.

Emily

Dan v minulosti zachrání dívku, která byla unesena a beze stop zmizela. V současnosti však zjišťuje, že krátce nato unesl tentýž pachatel jinou dívku a zavraždil ji. 

10.

Zpětná klička

Postřelený Dan zmizí do minulosti, kde se setkává s malým chlapcem, který žije se svým tyranským otcem. Záhy zjišťuje, kdo chlapec je. 

11.

Patřím sem

Dan a jeho kolegové mají na Štědrý den přijít o místa. Aby zachránil situaci, musí se vrátit na vánoční večírek v roce 1979. V minulosti se potkává i s otcem a snaží se ho přesvědčit, aby neopouštěl rodinu. 

12.

Viselec

Dan při jednom ze svých výletů do minulosti ztratí digitální foťák. Jak nedozírné následky pro jeho budoucnost to má, zjistí v okamžiku, kdy se vrátí domů. 

13.

Perfidia

Dan se v psychiatrické léčebně setkává s mužem, který tvrdí, že také cestuje časem. S Livií se mu snaží pomoci získat zpět ženu, kterou ztratil.